Lunch time är jogg time

Hur skall man nu få ihop det här med att vara småbarnsförälder samtidigt som man vill träna. Lösningen kanske kan stavas “lunchjogg”?
Planen är att köra två till tre pass på vardagsluncherna, och ett lite längre distanspass på helgen. Förhoppningsvis räcker det för att hålla en hyfsad kondition fram till Göteborgs varvet.

Dagens runda gick helt ok faktiskt. Hade tänkt att ta det lite lugnare, men det har jag tyvärr svårt för utan hornen växer fram och jag kör på i 5:20 tempo. Måste lära mig att hålla tillbaka lite.

Den enda tempohöjningen som var planerad var Säldammsbacken där jag vill slå nytt rekord. Det lyckades även om jag var tvungen att stanna av de sista metrarna för att försöka sätta tillbaka en lins som höll på att ramla ur ögat. Är osäker om detta hände precis efter Strava segmentet eller efteråt…

Tränar ni på luncherna eller kör ni morgon-/kvällspass?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>