Härskogen

Första terrängrundan 2015

Min kompis Mackan hörde av sig och undrade om jag var intresserad av en terrängrunda i söndags, och det är ju klart att man var intresserad. Vi hade tänkt att ta 18 kilometaren som springs under Lerum Vildmarksloppet som brukar gå i juni månad och det blev det vi gjorde.
Stora Härsjön
Eller snarare försökte göra. Med hjälp av skyltningen och rutten som Mackan hade lagt in på sin klocka försökte vi springa den tänkta sträckan. Det gick bra ett tag, men vi kom av någon anledning efter ett tag in på rundan på fel håll. Det gjorde inte så mycket utan turen rullade på i lugnt tempo. Efter cirka 8 km kom vi in på ett kalhygge där vi virrade bort oss under några kilometer innan vi till slut hittade vår led igen.
För egen del gick det väldigt tungt, har helt enkelt tränat för dåligt. Måste förbättra mig på att hitta tid som passar in i mitt nya liv som småbarnsförälder. Bot och bättring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>